Komunikasi karo Supplier? Supplier
Emma Wong Ms. Emma Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Apex Artcrafts Co,.LTD

Shenzhen Apex Artcrafts Co,.LTD

apex@aapex.cn

86-0755-89964050-8014

Shenzhen Apex Artcrafts Co,.LTD

ABOUT US

Shenzhen Apex Artcrafts Co,.LTD

SHENZHEN APEX ARTCRAFTS CO., LTD minangka APEX, sing dadi produsen rak tampilan OEM & ODM, didegake ing taun 2005, khusus nyedhiyakake macem-macem tampilan akrilik, solusi merchandising lan ritel luwih saka 20 taun. Produk kami kalebu tampilan kosmetik, tampilan e-rokok, tampilan elektronik konsumen, tampilan POP, piala akrilik / penghargaan / dandanan / bingkai foto / blok sublimasi / tanggalan / mebel / hotel & kantor, lsp. Wis didol kabeh donya, utamane ing pasar AS, Eropa lan Jepang, adol jaban rangkah duwe luwih saka 70% saka total penjualan. APEX dununge ing distrik Shenzhen Pingshan, jembaré 13000 meter persegi kanthi luwih saka 200 tenaga ahli lan ngluwihi 100 set mesin. Kemampuan Produksi kalebu Pabrikan Akrilik, Pabrikan Logam, Pabrikan Kayu, Pembentukan Vaksin, Cetakan Injeksi, Pencetakan UV, Elektroplating, Penggilingan / Router CNC, Laser Cutting, Polishing, Screening Sutra, Stamping Panas, Ukiran Laser, Kapabilitas Ekspor ..... .. IQC, IPQC, FQC, OQC, Insinyur R&D, Insinyur Penampilan, Desainer Grafis Visual, Insinyur Struktural, Draf Teknis, Insinyur Kualitas kabeh fokus ing industri tampilan khusus 5+ taun. Kita bangga ngontrol Kualitas, Teknik, R&D, nggawe ide nyata lan ngontrol kualitas kanthi apik. Kajaba iku, kita wis lulus sertifikat kaya sertifikasi ISO9001 / SGS / BV / TUV, perusahaan uji coba sertifikasi pihak katelu disambut. Tujuane kanggo nyedhiyakake produk bermutu, layanan kelas kapisan, prinsip yaiku entuk entuk manfaat bebarengan lan bisnis win-win. Sugeng rawuh pelanggan saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi APEX.

PRODUK

PRODUK BARU

PRODUK

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

PRODUK

PRODUK BERAT

KONTAK

Tel: 86-0755-89964050-8014

Fax: 86-0755-89964051

Ponsel: +8613534062969

Email: apex@aapex.cn

Alamat: 3 Building,Delux Industrial Park,Lanzhu East Road,Pingshan New District,518118, Shenzhen, Guangdong

Negara / Wilayah: China

Situs web: https://www.apexdisplaycn.com

Bossgoo Showroom: http://jw.bossgoo.com/member_judy8086

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki