Komunikasi karo Supplier? Supplier
Emma Wong Ms. Emma Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Apex Artcrafts Co,.LTD

Shenzhen Apex Artcrafts Co,.LTD

apex@aapex.cn

86-0755-89964050-8014

Shenzhen Apex Artcrafts Co,.LTD

ABOUT US

Shenzhen Apex Artcrafts Co,.LTD

SHENZHEN APEX ARTCRAFTS CO., LTD diadegake ing taun 2005, fokus ing desain akrilik, Pabrik lan dodolan nganti 12 taun, kothak akrilik / simpenan / peralatan perabotan lan penghargaan wis adol ing saindenging jagad, utamane ing pasar AS, Jepang lan Eropa. penjualan luar negeri ngrebut dodolan luwih saka 60%. Perusahaan kita ing distrik Shenzhen Pingshan, kalebu area 13000 meter persegi kanthi luwih saka 150 buruh trampil lan meh 100 mesin. Kita prayoga minangka siji-sijine pabrik sing wis ngimpor mesin CNC, mesin nglereni kecepatan tinggi, mesin percetakan tinta diimpor lan baris pemasangan otomatis, sing mbédakake produk sing bermutu tinggi. Lan tarif pangiriman ing wektu saiki wis tekan 98% saiki. Produk anyar bakal diluncurake saben taun dening tim desain profesional lan tim insinyur kanggo promosi pasar pelanggan. Saben proses produksi bakal dicenthang kanthi ketat dening tim QC kanggo njamin kualitas kasebut. Saben solusi bakal diwenehake kanthi cepet dening wong-wong sing adol kanggo nyukupi kabeh syarat saka pelanggan. Kita ngupayakake mbuktekake solusi sing paling profesional, iki dadi sebab utama kenapa para pelanggan milih kita. Kajaba iku, kita wis lulus sertifikat kaya sertifikat ISO9001 / SGS / BV / TUV, lan kita uga dadi anggota 12 supplier sing wis diverifikasi ing Alibaba. Tujuane kanggo produk sing bermutu, layanan kelas pertama, entuk manfaat lan bisnis win-win. Sugeng rawuh para pelanggan saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi perusahaan.

PRODUK

PRODUK BARU

PRODUK

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

PRODUK

PRODUK BERAT

KONTAK

Tel: 86-0755-89964050-8014

Fax: 86-0755-89964051

Ponsel: +8613534062969

Email: apex@aapex.cn

Alamat: 3 Building,Delux Industrial Park,Lanzhu East Road,Pingshan New District,518118, Shenzhen, Guangdong

Negara / Wilayah: China

Situs web: https://www.apexdisplaycn.com

Bossgoo Showroom: http://judy8086.jw.bossgoo.com

Dhaptar Produk sing gegandhengan