Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Emma Wong Ms. Emma Wong
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Shenzhen Apex Artcrafts Co,.LTD

Shenzhen Apex Artcrafts Co,.LTD

apex@aapex.cn

86-0755-89964050-8014

Shenzhen Apex Artcrafts Co,.LTD

ABOUT US

Shenzhen Apex Artcrafts Co,.LTD

SHENZHEN APEX ARTCRAFTS CO., LTD pondokna sakumaha APEX, anu mangrupikeun produsen rak tampilan OEM & ODM, didirikeun taun 2005, khusus dina nyayogikeun rupa-rupa tampilan akrilik, merchandising sareng ritel nampilkeun solusi langkung ti 20 taun. Produk kami kalebet tampilan kosmetik, tampilan e-rokok, tampilan éléktronika konsumén, tampilan POP, piala akrilik / panghargaan / pangatur makeup / bingkai foto / blok sublimasi / kalénder / jati / hotél & kantor perlengkapan, sareng sajabana. Aranjeunna parantos dijual sadayana dunya, utamina di pasar AS, Éropa sareng Jepang, anu jualan luar negeri ngilikan langkung ti 70% tina total penjualan urang. APEX tempatna di distrik Shenzhen Pingshan, ngaliput daérah 13000 méter pasagi kalayan langkung ti 200 pagawé terampil sareng saluareun 100 sét mesin. Kamampuh Produksi kalebet Fabrikasi Akrilik, Pabrikasi Logam, Pabrikasi Kayu, Pembentukan Véksi, Cetakan Injeksi, Percetakan UV, Elektroplating, Penggilingan CNC / Router, Laser Cutting, Polishing, Sutra-Screening, Hot Stamping, Laser Ukiran, Ékspor Kamampuan ..... .. IQC, IPQC, FQC, OQC, Insinyur R&D, Insinyur Penampilan, Desainer Grafis Visual, Insinyur Struktural, Draf Téknis, Insinyur Kualitas sadayana fokus kana industri tampilan khusus 5+ taun. Kami bangga Ngadalikeun Kualitas, Téknik, P&P, ngajantenkeun ideu anu nyata sareng ngadalikeun kualitas ogé. Salaku tambahan, kami parantos lulus sertipikat sapertos sertifikasi ISO9001 / SGS / BV / TUV, perusahaan uji sertifikasi pihak katilu mana waé anu disambut. Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun produk anu saé, layanan kelas munggaran, prinsipna nyaéta pikeun ngahontal saling manpaat sareng usaha win-win. Sambutan wilujeng sumping konsumén ti sakumna penjuru dunya pikeun nganjang ka APEX.

produk

produk anyar

produk

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

produk

produk diulas

hubungan

Tel: 86-0755-89964050-8014

Fax: 86-0755-89964051

Hapé: +8613534062969

email: apex@aapex.cn

alamat: 3 Building,Delux Industrial Park,Lanzhu East Road,Pingshan New District,518118, Shenzhen, Guangdong

Nagara / Region: China

website: https://www.apexdisplaycn.com

Bossgoo Showroom: http://su.bossgoo.com/member_judy8086

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan