Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Emma Wong Ms. Emma Wong
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Shenzhen Apex Artcrafts Co,.LTD

Shenzhen Apex Artcrafts Co,.LTD

apex@aapex.cn

86-0755-89964050-8014

Shenzhen Apex Artcrafts Co,.LTD

ABOUT US

Shenzhen Apex Artcrafts Co,.LTD

SHENZHEN APEX ARTCRAFTS CO., LTD diadegkeun dina taun 2005, fokus kana desain akrilik, pembuatan sareng penjualan 12 taun, kotak akrilik / kotak penyimpanan / perabotan sareng panghargaan parantos dijual ka seluruh dunya, utamina di pasar AS, Jepang sareng Éropa. penjualan luar negeri nempatan langkung ti 60% penjualan. Perusahaan kami ayana di distrik Shenzhen Pingshan, nyertakeun aréa 13000 méter pasagi kalayan langkung ti 150 padamel terampil sareng ampir 100 nyetél mesin. Kami prog urang mangrupikeun hiji-hijina pabrik anu parantos diimpor mesin CNC, mesin motong laju-gancang, mesin percetakan tinta jet sareng garis pemasangan otomatis, anu ngabédakeun produk urang anu berkualitas tinggi. Sareng pangiriman kami dina waktosna parantos ngahontal 98% ayeuna. Produk anyar bakal diluncurkeun unggal taun ku tim desain profésional sareng tim insinyur pikeun ngamajukeun pasar pelanggan. Unggal prosés produksi bakal dipariksa ketat ku tim QC kami pikeun mastikeun kualitasna. Saban solusi anu bakal disayogikeun gancang ku urang penjualan pikeun nyayogikeun sakumna syarat ti para palanggan. Kami narékahan pikeun ngabuktikeun solusi anu paling profésional, éta mangrupikeun alesan utama naha konsumén urang milih urang. Salaku tambahan, kami parantos lulus sertipikat sapertos sertifikasi ISO9001 / SGS / BV / TUV, sareng kami ogé pamakean 12 taun anu diverifikasi dina Alibaba. Tujuan kami pikeun produk anu berkualitas tinggi, jasa kelas kahiji, silih nguntungkeun sareng usaha win-win. Hormat ngabagéakeun para nasabah ti sakumna dunya pikeun nganjang perusahaan kami.

produk

produk anyar

produk

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

produk

produk diulas

hubungan

Tel: 86-0755-89964050-8014

Fax: 86-0755-89964051

Hapé: +8613534062969

email: apex@aapex.cn

alamat: 3 Building,Delux Industrial Park,Lanzhu East Road,Pingshan New District,518118, Shenzhen, Guangdong

Nagara / Region: China

website: https://www.apexdisplaycn.com

Bossgoo Showroom: http://judy8086.su.bossgoo.com

Daptar Produk Patali